לחץ דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/12/2012 | 21:36 | מאת: עליזה

אני היום משתמשת לאיזון לחץ דם בכדורים נורמיטן 50 וטריטייס 2.5 האים יש מצב לעבור לכדורים טבעיים כמו נורמלדם ולהפית בהדרגה את הכדורים הכימיים יש לציין שעים הכדורים הכימיים אני מאוזנת לרוב האם אפשר להמליץ על כדורים טבעיים והאים בעתיד אפשר להפסיק את הכדורים הכימיים עקב תופעות לווי של הכימיים בכבוד רב עליזה

עליזה שלום רב, בטיפול הטבעי, המטרה היא שילוב בין התרופות לתוספי המזון ולצמחי המרפא בצורה כזו שתחזק את המערכות החלשות בגופנו ועל ידי כך לשפר את מצבנו הפיזי והנפשי כך שבעתיד ניתן יהיה, בהוראת הרופא המטפל כמובן, להוריד את מינון התרופות בהדרגה. אך יש לעשות זאת לאחר אבחון אירידיולוגי מדויק ותחת פיקוח של איש מקצוע המומחה גם בתרופות וגם בצמחי מרפא בכדי למנוע אינטראקציות בין התרופות לצמחים ולתוספי התזונה. חשוב שההתאמה של הטיפול הטבעי יהיה לכל מטופל בהתאם למצבו הפיזי והנפשי בכדי שהטיפול יהיה נכון ומדויק. אין להפסיק את הטיפול התרופתי באופן עצמאי אלא באישור הרופא המטפל בלבד. אשמח לעמוד לרשותך ביעוץ הרוקחי/טבעי, שבוע טוב ובריא וחג שמח! אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה