שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/11/2012 | 17:18 | מאת: תהל

קיבלתי מרופא המשפחה סימבלתה להרפס זוסטר הבנתי ממנו שיתחיל להשפיע רק אחרי שבועיים איזה כדור ניתן לשלב עם הסימבלתה על מנת להקל על הכאבים אוקסיקונטין או פרקוסט או טרמדקס ? חשוב לציין שאני חולת אסטמה כבר שנים ללא התקפים לוקחת וונטולין בשעת הצורך פעם בשנה אולי

שלום רב, לגבי תרופות חזקות נגד כאבים יש להיוועץ אך ורק ברופא המטפל, בכל מקרה, ניתן לקחת טיפות הומיאופטיות נגד כאבים הנקראות טראומיל, יש לקח 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה