שילוב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/10/2012 | 20:24 | מאת: מאי

שלום, אני אחרי לידה ומניקה, נוטלת: פריגנטלי מולטיויטמין, ברזל, אומגה 3 עם ויטמין d, פרוביוטיק פמינה. כעת התחלתי לקחת מוקסיפן פורטה 3 פעמים ביום בשל דלקת גרון. האם יש סדר מסוים שמומלץ לי ליטול את כל הכדורים? תודה רבה

מאי שלום רב, את האנטיביוטיקה יש לקחת רחוק מהפרוביוטיקה בהפרש של שעה לפחות. את שאר התוספים ניתן לקחת לאחר הארוחה וחשוב לקחת את הברזל ללא חלב/גבינות/תה/קפה או ביצים בהפרש של שעתיים לפחות. שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה