אנטיביוטיקה ודיאוה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/09/2012 | 11:20 | מאת: שרית

אני בת 35 וסובלת מעודף משקל. לאחרונה גילו אצלי וירוס בקיבה וקיבלתי אנטיביוטיקה. אך בחודש האחרון אנח משתמשת בספריי הדיאוה החדש שיצא ואני חוששת שהוא ינטרל את פעילות האנטיביוטיקה. האם זה נןגד אחד את השני

שרית שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך גם בחיזוק מערכת החיסון וטיפול בוירוסים וגם לסייע לך בירידה במשקל בצורה טבעית על ידי יעוץ טבעי מתאים כולל תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המורידים את התיאבון, מגבירים את חילוף החומרים ושורפים שומנים עודפים. לא ציינת מה מכילה הפורמולה של הספריי לדיאטה ולכן קצת קשה לענות על כך, אז אם תוכלי לציין אילו צמחים נמצאים בספריי אשמח לסייע לך גם בכך, שבת שלום וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה