יין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/08/2012 | 21:25 | מאת: עמיר

שלום יינות רבים ,שנמכרים כעת לקראת החג, מכילים גפרית דו חמצנית,מהו תומר זה והאם הוא בריא( טוב היין בריא) תודה עמיר

עמיר שלום רב, הגופרית הדו-חמצנית משמשת כחומר משמר הנקרא גם E-220 בייצור פירות יבשים ויין.גפרית דו-חמצנית משמשת הן כחומר אנטי-בקטריאלי והן כנוגד חמצון ביינות, מניעת התפתחות חיידקים מונעת התפתחות חומצות נדיפות ביין. למיטב ידיעתי החומר מותר לשימוש ולכן לא אמור לגרום לתופעות לוואי אך ישנם כאלו הרגישים לגופרית ויכולים לפתח רגישות ואלרגיה מסוימת, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה