מתח כרוני רב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/08/2012 | 15:42 | מאת: אורטל

שלום רב אני סובלת ממתח נפשי רב, אני רגישה מאד ולוקחת הכל ללב על אילו צמחים אתה ממליץ לטפל במתח כרוני, כל הזמן אני לחוצה ומתוחה

אורטל שלום רב, לטיפול ומניעת מתח, סטרס כרוני ולחיזוק מערכת העצבים בצורה טבעית, ישנם צמחי מרפא מצוינים כגון: פסיפלורה, מליסה, לבנדר, סקוטלריה וכדומה. אני תמיד ממליץ לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק בקליניקה שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה למצבך הפיזי והנפשי כולל צמחי מרפא מצוינים לשיפור האנרגיה, המרץ, החיוניות ושמחת החיים בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב וחודש מעולה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה