טראומיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/08/2012 | 15:29 | מאת: נונה

באיזה מקרים אפשר להשתמש במשחה פרט לשטפי דם? באיזה שלב קריטי של הפגיעה להשתמש ואח"כ אין לתרופה כל השפעה?

נונה שלום רב, משחת טראומיל היא מצוינת לטיפול בכאבי שרירים ופרקים ולאחר פציעות וחבלות מסייעת בהחלמת האזור הכואב ושיקום הרקמות. ניתן למרוח את המשחה לאחר עיסוי המקום הכואב מספר פעמים ביום והשיפור ניכר לאחר מספר ימים. יש להשתמש קרוב ביותר לזמן הפציעה אך גם לאחר מכן השיפור מורגש, ניתן לשלב בטיפול הטבעי גם טיפות הומיאופטיות מסוג טראומיל בשתייה. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה, שבוע טוב ובריא, אילן.

15/08/2012 | 01:13 | מאת: נונה

וחתכים? אם כן מייד אחרי הפצע או לאחר חיטויו? תודה רבה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה