אובליפיחא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/08/2012 | 00:31 | מאת: סיגל

שלום. מה דעתך על שמן אובליפיחא לבליעה. כן, אני לוקחת ציפרלקס 10 מג מדי יום. לפעמים אני רוצה לשתות אלכוהול, מתי כדאי לקחת הפסקה מהתרופה על מנת שהכבד יהיה נקי. תודה

סיגל שלום רב, שמן האובליפיכה מצוין לחידוש ואיחוי רקמות כמו גם לטיפול בבעיות עיכול כגון: צרבות, אולקוס, טחורים פנימיים וכדומה. ניתן לקחת כפית בכוס מים פעם ביום לפני הארוחה. לגבי הציפרלקס, ניתן בהחלט לשלב טיפול נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המחזקים את מערכת העצבים ומונעים מתח, סטרס וחרדות בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כלשהן. צמחי מרפא כגון: גוטו קולה, מאקה, בקופה, מליסה, פסיפלורה, סקוטלריה ועוד, משפרים מאוד את האנרגיה הפיזית, הנפשית והמנטלית ומסייעים בהחזרת המרץ והחיוניות כמו גם שמחת החיים, תוכלי לקרוא עוד על כך באתר www.alternativypharmacy.com/ לא מומלץ לצרוך אלכוהול בזמן שימוש בציפרלקס, ולא מומלץ להפסיק את הטיפול בכדור בבת אחת אלא יש לעשות זאת תחת פיקוח של מומחה בתרופות וצמחי מרפא תוך שילוב טיפול טבעי ובהדרגה ניתן יהיה להמשיך עם צמחי המרפא באישור הרופא ולאחר שהמצב משתפר בצורה משמעותית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה