אלרגיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/07/2012 | 13:32 | מאת: יפית

אני רגישה להרבה דברים כמו למשל אבק, דברי חלב, מתכות, ותרופות שמכילות נגזרות של קיין רציתי לדעת אם יש טיפול מונע ברפואה הטבעית אני רוצה לציין שהרגישות יתר מפריעה לי בחיי היום יום אשמח לשמוע תגובה על כך.

יפית שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך בטיפול ברגישות יתר ואלרגיה על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המונעים את תופעות האלרגיה ואף מטפלים בה בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. לאחר איבחון אירידיולוגי מדויק אוכל לדעת מה המקור לרגישות יתר הזו ולאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך את הטיפול הטבעי לחיזוק המערכות החלשות בגופך ובכך לפתור את הבעיה מהשורש ואף למנוע את חזרתה, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה