התאמת תוסף תזונה למחלה כרונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/07/2012 | 18:14 | מאת: י

קיבלתי טיפול לפטרת ציפורניים במשך חצי שנה בטרבינפין , ואח"כ פרץ אצלי פסוריאזיס במרפקים ובקרקפת . מבקש לדעת איזה תוסף טבעי / צמחי יוכל לעזור לבעיות הללו ? האם כדאי לצרוך תוסף לניקוי הכבד ? איזה ? ( בעל כבד שומני).והאם מומלץ אומגה 3 צמחית ? תודה מראש.

שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי/רוקחי מתאים הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר מנסיוני עם הרבה מטופלים/ות מטפלים מהר וביעילות בבעיות עור בצורה פנימית על ידי ניקוי הרעלים ממערכת העיכול והעור ובנוסף גם לחידוש פעילות הכבד וניקויו מרעלים בצורה טבעית. ישנ פורמולה טבעית הנקראת B-PURE אשר מנקה את הגוף מרעלים ופסולת ומחדשת את פעילות הכבד, כיס המרה ומערכת העיכול כמו גם להורדת כולסטרול ושומנים וסוכר בצורה טבעית. תוכלי לקרוא עוד על פורמולה זו באתר www.alternativypharmacy.com הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול הטבעי גם כמוסות שמן פישתן ממקור אורגני/צמחי לניקוי הדם מרעלים ולחיזוק הכבד והעור. יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה