בעיה מטרידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/07/2012 | 18:51 | מאת: אנני

שלום רב, יש לי בעיה שנמשכת כבר שנים. יש לי גרד באיזור פי הטבעת ומסביבו. גרד מציק מאוד מאוד! הגרד מופיע בשעות הלילה. לעיתים לא יכולה להפסיק לגרד ... כ"כ מציק ומעיק...!!! ניסיתי ורמוקס (למרות שאין תולעים), דרמקומבין אך ללא הואיל. בבדיקה אצל רופא נשים לא נמצא דבר. לדעתי יש לי פיטריה/אקזמה או קנדידה. אשמח עם תתן לי עצות מועילות מה לעשות כולל מינונים. אודה לך מאוד עם תעזור לי בבעיה מטרידה זו.

08/07/2012 | 11:27 | מאת: אנני

שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך בבעיית הגרד והגירויים על ידי יעוץ טבעי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המטפלים גירויים בעור ובחיזוק מערכת החיסון לטיפול בקנדידה וזיהומים אחרים ובעיקר למניעת דלקות כרוניות בעור ובמערכת העיכול. תוכלי לקרוא עוד על צמחי המרפא לטיפול בבעיות עור(פורמולה הנקראת B-CLEAR) ולחיזוק מערכת החיסון(פורמולה הנקראת B-STRONG) באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה