סידן - מזנזיום...מבולבלת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/06/2012 | 21:07 | מאת: ליר

שלום אחד אומר סידן מגנזיום הולך ביחד אחד אומר שניהם נלחמים על הספיגה...להפריד מה היחס הנכון ללקיחה בין השניים? תודה לך מראש

שלום רב, סידן ומגנזיום הם שני מינרלים חיוניים לבניית הגוף ולשמירה על בריאות העצמות ומערכות חשובות נוספות, כגון מערכת העצבים וכדומה. השילוב ביניהם הוא משמעותי, שכן הם תומכים בפעילותו האחד של השני. המינון המומלץ לסידן הוא 600 מ"ג ליום ושל המגנזיום המינון המקובל הוא 200 מ"ג ליום, אך יש להתאים זאת לפי מצבו הפיזי של כל מטופל/ת בקליניקה. אני ממליץ לך על משקה סידן המכיל סידן, מגנזיום, ויטמין D ואבץ, אשר נספג מהר וטוב יותר מאשר הכור ואינו גורם לתופעות לוואי כלשהן, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה