קראטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/05/2012 | 19:57 | מאת: שייקה

שלום רציתי לדעת האם מותר ליטול 5 מ"ג קראטין ביום? לכמה זמן מותר ליטול , האם צריך להפסיק באיזה שלב? האם זה מינון גבוה? תודה.

שייקה שלום רב, קראטין מגביר את יכולת הגוף לייצר חלבונים בתוך סיבי השריר ועל ידי כך עוזר להגדיל את מסת השריר. הקריאטין בדרך כלל בטוח לשימוש, אולם לקיחתו בכמויות גדולות עשויה לגרום לנזק לכליות ואף לפגוע ביכולת הגוף לייצר קריאטין לבדו ולכן חשוב ביותר להיוועץ במומחה לתוספי תזונה ותרופות בכדי למנוע אינטראקציות ותופעות לוואי. אני תמיד ממליץ לפני שימוש בתוספי תזונה ו/או צמחי מרפא להגיע ליעוץ טבעי/תרופתי ולהתאים את הטיפול הטבעי לכל מטופל לפי מצבו הפיזי והנפשי, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה