אולי אתה כרוקח יודע חד וחלק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/05/2012 | 05:28 | מאת: נ

האם גאבא חודר BBB ? שלום מדוע יש חילוקי דעות? פסיכיאטר אמר, לא עובר למוח מתפרק בכבד , בזבוז כסף לא עובר אבל משפיע תלוי במינון? איך אין תמימות דעים על תוסף טבעי [ הוא לא באמת טבעי נכון? אין גאבא בטבע שנמכר כל כך הרבה, אין מחקרים חד משמעיים? איך יודעים שהוא יעיל? רק על פי דיווח מטופלים או ממש במעבדה ראו עליית גאבא? מה כן חודר BBB שמשפיע ישירות על ייצור הגאבא? קראתי שB6 עם מגנזיום עוזר לייצור גאבא מחומצה גלוטמית? ישנה חומצת אמינו שגורמת לכך? תודה לכם על הזמן ושבוע טוב

שלום רב, חומצת האמינו גאבא ידועה כבר שנים רבות בעלת השפעה מרגיעה על מערכת העצבים ומסייעת בחילוף החומרים במוח. מנסיוני עם מטופלים רבים היא מטפלת במצבים של מתח, חרדות וסטרס. למיטב ידיעתי הגאבא אינה יכולה לעבור את מחסום ה-BBB, אך יש לה השפעה עקיפה על המוח על ידי ייצור של חומרים המרגיעים את מערכת העצבים. בכל מקרה, יש לקחת את הגאבא לפי המלצה של מומחה ברפואה טבעית כיוון שמינון גבוה מדי עשוי לגרום לתופעות לוואי כגון חרדות ומתח ולכן יש להתאים את המינון לפי מצבו הפיזי והנפשי של המטופל, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה