שיח אברהם -רדיולה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/05/2012 | 20:58 | מאת: אני

שלום לך התחלתי לקחת שיח אברהם לאיזון הורמינים, קראתי שיש dם השפעה עקיפה על הדופאמין, ואין לקחת עם תרופות אחרות שפועלות על דופאמין..נכון? אני גם מעוניינת לקחת רדיולה שעובד על הדופאמין גם כן אפשרי לקחת את שנייהם? תודה

05/05/2012 | 22:54 | מאת: אני

שאלה נוספת על הרדיולה, קראתי שהצמח ממש חזק, פועל די מידי והוא "מתערב" בייצור הסרוטנין בניגוד ל SSRI שרק מונע ספיגה של מה שיש כבר,[ ולכן איטי יותר ] עניין שגורם לבעיה לאחר הפסקת הצמח. מה בדיוק עושה הצמח לדופאמין ולסרוטנין תודה על הזמן שלך

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה