ציפרלקס ועוד..

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/04/2012 | 10:55 | מאת: אני

שלום אני בת 32 ונוטלת ציפרלקס כבר מספר שנים עקב חרדות. נטלתי תרופה זו גם בהריון. שאלתי.. האם ניתן ליטול יחד עם התרופה מוצר של אלטמן שנקרא 2diet אשר עוזר לירידה במשקל? המוצר מורכב משעועית לבנה ומינרל כרום צלולוז סיליקה מגנזיום סטארט. הכמוסה הינה צמחית. האם יש מניעה? תודה

02/05/2012 | 11:38 | מאת: אילן

שלום רב, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, בכל מקרה, ניתן על ידי יעוץ רוקחי/נטורופטי לסייע לך גם בחיזוק מערכת העצבים ומניעת מתח וחרדות וגם בנושא הירידה במשקל בצורה טבעית ובטוחה וללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה