בהמשך לשאלתי ץץץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/04/2012 | 06:33 | מאת: אלמוג

בקשר לשאלה בנושא לחץ הדם ולנושא האלצהיימר אני מעוניינת אם תוכל לעזור לי לגבי שתי הבעיות . אם לדעתך צריך טיפול אחר ולהוסיף עוד משהו חוץ מהאומגה .. והאם לדעתך הטיפול לאבי עם האלצהיימר הוא נכון.. לגבי בני עם הלחץ דם הוא בארצות הברית והבעיה שאני לא יודעת מה לעשות אחרת הייתי באה אליך איתו אני מבקשת את עזרתך מאוד מודאגת.. עוד שאלהבבקשה .. אני בת 51 בריאה בדרך כלל נוטלת אומגה 3 מן החי כל יום האם לדעתך להחליף את זה לאומגה ממקור צימחי זה טוב יותר ? ואיזה? תודה

אלמוג שלום רב, ראשית כל, אני תמיד ממליץ לקחת אומגה 3 ממקור צמחי ואורגני כגון כמוסות שמן פישתן(1000 מ"ג), כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה. ניתן במקום זאת לקחת כף של שמן פישתן באוכל/סלט פעם ביום. לגבי האלצהיימר, ישנם מחקרים מקצועיים המראים שיפור ניכר בכל הקשור לפעילות המוח כולל שיפור הריכוז, המיקוד והזיכרון בחולי אלצהיימר, כגון צמחי המרפא: מאקה, בקופה, גוטו קולה, מליסה וכדומה. הייתי ממליץ לך להתאים לו תזונה אישית לשיפור הזיכרון כולל צמחי מרפא וטיפול נטורופטי בקליניקה, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה