יובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/04/2012 | 22:22 | מאת: דנית

איזה תכשיר טבעי נטול הורמונים לחלוטין קיים.עבור יובש בנרתיק? לא על בסיס מיים

דנית שלום, ראשית כל, ג'ל מטבע הדברים הוא על בסיס מים. ישנו ג'ל טבעי הנקרא ג'ינומונל. זהו ג'ל וגינלי המוסיף לחות טבעי על מנת לשפר ולתמוך בהתחדשות הנרתיק בעקבות חסר אסטרוגן בגיל המעבר או יובש בנרתיק. ג'ל זה שומר על רקמת הנרתיק ומשמש גם כדי להקל על קיום יחסי מין. ג'ינומונל מעניק לגוף האישה את הלחות לה היא זקוקה לכל אורך זמן הטיפול. שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה