pagoclone

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/03/2012 | 16:20 | מאת: פרנקו

שאלתי היא כזאת: קיימת היום תרופה שנקראת פגוקלון שנמצאת בפיתוח, ומטרתה לסייע בטיפול בגימגום. שאלתי היא, אילו תרופות קיימות היום בשוק אשר החומר הפעיל שלהן דומה בצורה מסויימת לחומר הפעיל של התרופה שנמצאת עכשיו בפיתוח? התרפה הנ"ל היא ממשפחת התרופות נגד חרדה, ולכן אני מחפש תרופות בעלות הרכב כימי דומה שאולי יכולות לעזור גם כן. או מתי התרופה תשווק וכמה זמן זה יקח? פרטים על התרופה החדשה ניתן לקרוא כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Pagoclone מחכה לתשובתכם תודה רבה

פרנקו שלום, לא ידוע לי על שימוש בתרופה זו בארץ או כוונה לשווקה בעתיד הקרוב ולכן הייתי ממליץ לך לעבור יעוץ נטורופטי או הומיאופטי שמסייע במצבים דומים בצורה טבעית, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה