חרדה ודיכאון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/03/2012 | 09:19 | מאת: מיה

שלום! אני בת 28, בעבר לא קיבלתי תרופות נגד חרדות ודיכאון. אני מזה שנתיים סובלת מחרדה בריאותית שמביאה גם לדיכאון.מחפשת מוצר ללא מרשם.ועם פחות תופעות ליוואי ולא ממכר וטבעי המפחית חרדות ודיכאון.ואם יש אפשרות שיתאים לנשים בהריון כי אני מתכננת הריון בקרוב. תודה

מיה שלום רב, ראשית כל, צמחי המרפא מסייעים רבות מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים/ות בטיפול ומניעת חרדות ודיכאון כך שניתן בהחלט לעזור לך בכך. בתקופת ההריון לא נוטלים צמחי מרפא אלא ניתן להשתמש בטיפות הומיאופטיות תחת פיקוח של מומחה בהומיאופטיה. לפני תקופת ההריון ניתן להשתמש בצמחי מרפא מצוינים כגון:פסיפלורה, מליסה, הומולוס, סקוטלריה וצמח המאקה לחיזוק מערכת העצבים ומניעת חרדות ומתח כמו גם לאנרגיה פיזית ומנטלית והרגעה בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, תוכלי לקרוא עוד על צמחי המרפא באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה