שאלה לגבי מרכיבים בתוסף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/02/2012 | 20:57 | מאת: רונן

Proprietary Blend Consisting Of Oxytropis Falcate Extract [Whole Plant] Standardized For Biogenic Amine Content, Camelia Sinensis, Hordenine, Geranium Maculatum Extract [Leaves And Stems] Standardized For 4-Methylhexan-2-Amine Content, Paullinia Cupana [Whole Plant] Extract Standardized For Purine Content). האם ידועים לך המרכיבים הללו? התוסף מתיימר לתת אנרגיה ופוקוס... האם יש פה משהו מסוכן?

רונן שלום רב, לפי מה שקראתי ולמיטב ידיעתי הצמחים הללו עשויים לשפר את הריכוז והזיכרון אך לדעתי לא ניתן לשווק חלק מהצמחים הללו בארץ ולכן אני תמיד ממליץ לרכוש מוצרים טבעיים ובכללם צמחי מרפא אשר קיבלו אישור של משרד הבריאות לשיווקם בארץ ולאחר שעברו בדיקות מיקרוביולוגיות ומיוצרים על פי תווי התקן הבינלאומיים(GMP ו-ISO 9000). כיוון שיש חשיבות רבה למפעל המייצר את צמחי המרפא ולאיכות הצמחים. בכל מקרה, תוכל לקרוא על צמחי מרפא מצוינים המצויים בפורמולה הנקראת B-SMART והמיועדת לשיפור הריכוז והזיכרון כולל מיקוד וחשיבה(גם לילידם עם הפרעות קשב והתנהגות) באתר www.alternativypharmacy.com באתר ניתן למצוא מחקרים מקצועיים על צמחי המרפא הללו, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה