תה טיליה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/02/2012 | 19:18 | מאת: הילה

שלום, ברצוני לשתות תה טיליה כדי לפתור בעיית גזים ומעי רגיז, ועצבנות כללית...אני סובלת מפסוריאזיס והבנתי שהתה מטיב גם עם בעיות עור. אבל אני חוששת מכיוון שהתה "מחמם". הבנתי שלפסוריאזיס מזון "מחמם" מזיק. בנוסף אני בגיל המעבר ונאמר לי שבגיל המעבר גם כן מזונות "מחממים" מזיקים.

הילה שלום רב, ישנן מספר מערכות שככל הנראה צריכות חיזוק בגופך ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה לדעת מה הסיבה האמיתית לסימפטומים שאת חשה בהם. ביעוץ הנטורופטי מותאמת לך תזונה אישית לפי מצבך הפיזי והנפשי כולל פורמולות צמחי מרפא לפתרון בעיות מערכת העיכול כמו גם לאיזון הורמונלי ולבעיות העור. ישנם צמחי מרפא נפלאים שמנסיוני העשיר מטפלים בצורה טבעית וללא תופעות לוואי בגלי החום ובבעיות העור, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

26/02/2012 | 18:28 | מאת: הילה

בלי קשר לטיפול הנטורופטי הכללי שעלי לעבור (ואני עוברת, עברתי ועוד אעבור)

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה