שלוב של תוסף ותרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/02/2012 | 04:51 | מאת: ריקי

שלום ותודה מראש על תשובתך. אני נוטלת תוספים ותרופות בצורה די מבוקרת. 1.מבקשת לדעת מתי ליטול סידן בערב או בבוקר? האם לשלב את הסידן עם ויטמין D, אותו אני גם נוטלת? 2.התחלתי ליטול מגנזיום, עוזר לי בכאבי ראש, האם רצוי לעשות הפסקות מדי פעם? (אני בת 63) שוב תודה ריקי

ריקי שלום רב, את כדורי הסידן מומלץ לשלב בפורמולה המכילה גם ויטמין D, מגנזיום ואבץ אשר משפרים מאוד את ספיגת הסידן בגוף. אני ממליץ לך על משקה סידן המכיל את הפורמולה הנ"ל בנוזל, יש לשתות כף משקה סידן פעמיים ביום לאחר הארוחה ויש למהול אותו בכוס מים או מיץ. לגבי המגנזיום ניתן לקחת כל יום אך רצוי לעשות הפסקות מפעם בפעם, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה