עזרה לפני מחלה/שפעת- בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/02/2012 | 15:41 | מאת: יערה

היי, אשמח לעצה, אני בהריון, נוטה לא ליטול תרופות. במשך החורף האחרון בעלי כל הזמן חולה ואני עושה מאמצים אדירים כדי לא להידבק. הוא נוטל חיזוקית וויטמין C אבל זה לא עוזר. ביומיים האחרונים גם אני התחלתי עם נזלת ושיעול. מה עלינו לקחת ע"מ להתחזק (אני אשמח למשהו שניתן ליטול בהריון)?

יערה שלום רב, ראשית כל, חשוב לחזק את מערכת החיסון של בעלך על ידי צמחי מרפא מצוינים כמו האסטרגלוס, אוניה דה גאטו, ריישי, סמבוק שחור וכדומה. הייתי ממליץ לו לקחת פורמולה טבעית הנקראת B-STRONG בתמצית טבעית. יש לקחת 30 טיפות כל 3 שעות בקצת מים/מיץ לאחר הארוחה. תוכלי לקרוא עוד על צמחי המרפא אלו באתר www.alternativypharmacy.com לאחר יום-יומיים של טיפול ניתן לטפל בשפעת ובהצטננות בקלות ולאחר מכן לוקחים 30 טיפות פעמיים ביום למניעה לכל החורף. לחיזוק מערכת החיסון בהריון, לא מומלץ לשתות צמחי מרפא אך ניתן בהחלט לחזק את מערכת החיסון ולמנוע שיעול על ידי הכנה של משקה על בסיס בצל ודבש. יש להשרות בצל בקערה ולהוסיף 2 כפות דבש למשך יום ולאחר מכן ניתן לשתות את הנוזל. הבצל והדבש ידועים בתור צמחים המחזקים את מערכת החיסון ומונעים שפעת ושיעול. כמו כן, ניתן לקחת טיפות הומיאופטיות הנקראות R6 של דר. רקווג למניעת שפעת והצטננות. יש לקחת 10 טיפות כל 3 שעות לטיפול ולאחר מכן לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים למניעת השפעת בחורף. שבוע טוב וחג שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה