שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/01/2012 | 19:09 | מאת: ספיר

לאחר פציעה קלה באחת מאצבעות הידיים נותרו זרמים ותחושת הרדמות של האצבע שבאבחון נראה כפגיעה בעצב התחושה (התפקוד המוטורי נותר תקין). הוצע ניתוח לחיבור העצב שנשלל מחמת ספק הצלחתו. האם יש לרפואה האלטרנטיבית פתרון לכך, ואם כן לאיזה אפיק לאור נסיונכם הכי כדאי לפנות? תודה רבה

ספיר שלום רב, ניתן בהחלט על ידי שילוב של 2 שיטות חשובות ברפואה הטבעית לסייע לך: 1. יעוץ נטורופטי הכולל תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים המשפרים מאוד את זרימת הדם והאנרגיה לעצבים כולל אספקת החמצן לתאים ובכך למנוע את תחושת הנימול וחידוש התחושה באצבעות. 2. על ידי דיקור קוריאני המשלב מוקסה (חימום על ידי צמחי מרפא), דיקור, מגנטים ועוד ניתן לשפר את זרימת האנרגיה בגוף לאיזורים הפגועים ולחדש את חימצון התאים כמו גם למנוע כאבים ולשפר את התחושה. תוכלי לקרוא עוד על כך באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה