תוספי מזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/01/2012 | 04:55 | מאת: ריקי

שלום ותודה מראש על תשובתכם. אני נוטלת מספר תוספים, מבקשת לדעת אם אפשר ליטול את כולם יחד, או יש איזו השפעה על תרופות מסוימות? נוטלת-ויטמין D,מגנזיום, סידן, ברזל ואבץ. התרופות שנוטלת-סימבסטטין, אומפרדקס. שוב תודה ריקי

ריקי שלום רב, ראשית כל, ישנן 2 אינטראקציות חשובות בין התרופות והמינרלים שאת נוטלת ובהם: 1. בין הברזל לבין הסידן. הסידן מפחית את ספיגת הברזל בגוף ולכן חשוב להפריד שעתיים ביניהם. 2. בין האומפרדקס לבין הברזל. גם כאן האומפרדקס מפחית את ספיגת הברזל ויש להפריד שעתיים ביניהם. שנית כל, לכל מי שנוטל/ת תרופות להורדת כולסטרול מומלץ לשלב גם טיפול נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים להורדת הכולסטרול והשומנים בדם בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. חשוב לטהר את הכבד ומערכת העיכול מפסולת ומרעלים ולנקות את הדם מהתרופות, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה