שיער דליל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/01/2012 | 18:55 | מאת: מיי

שלום, אני בת 24 ולאחרונה השיער שלי נהיה ממש ממש דליל. קניתי את התוסף HNS, במקביל אני לוקחת גם ויטמין B12 וגלולות למניעת הריון. וגם אומגה 3. האם יש זמנים מסויימים שבהם עדיף לקחת כל כדור? יש אינטראקציה בין התוספים?

09/01/2012 | 18:57 | מאת: מיי

האם להתחיל בכדור אחד או 2? תודה

מיי שלום רב, שלום רב, הייתי ממליץ לך לקחת כדור אחד פעם ביום של ה- HNS לאחר הארוחה. את הויטמין B12 יש לקחת חצי שעה לפני האוכל. את שאר התוספים אין מניעה לקחת ביחד בכל שעות היום אך רצוי לאחר הארוחה. יש חשיבות רבה לתזונה מבחינת חיזוק השיער ולכן ניתן לסייע לך על ידי אהחון אירידיולוגי שלאחריו ניתן לדעת אם יש לך אילו שהם חוסרים בגוף מבחינת ויטמינים ומינרלים חיוניים לצמיחת השיער. ישנם צמחי מרפא מצוינים המותאמים אישית לאחר יעוץ טבעי המשפרים מאוד את חוזק השיער ומונעים נשירה. אשמח לעמוד לרשותך גם בכך. בכל מקרה, חשוב להשתמש בשמפו ומרכך שיער טבעיים וללא חומרים משמרים ועדיף שיהיו אורגניים כמו של חברת אורגניקס וכדומה. שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה