בקשה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/01/2012 | 18:57 | מאת: כוכבה בנבניסטי

אבקש לקבל תגובה באם יש ניגוד בין התרופות הקונבנציונליות לבין התוספות ההומפאטיות. טריבמין מקבוצת B + 1 ליום סימבקור 20 מ"ג +1 ליום לוסטראן 50 מ"ג + 1 ליום אומפראדקס 20 מ"ג + 1 ליום פוסלאן 70 מ"ג פעם בשבוע קלציום+ויטמין d + אחד ליום ויטמים D + שמונה טיפות ליום פרוטק פלוס אחד ליום נוטרה ויזין אחד ליום כורכום c3 אחד ליום Q10 אחד ליום אומגה 950 מ"ג אחד ליום

כוכבה שלום רב, טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שישנן 2 אינטראקציות משמעותיות בין התרופות שאת נוטלת והן: 1. האומפרדקס עלול להעלות את ריכוז הלוסרטאן בדם ובכך להגביר את תופעות הלוואי שלו ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול. 2. בין הקלציום והויטמין D לבין הלוסרטאן. לא מומלץ לקחת אותם ביחד ויש להפריד בין הויטמין והסידן לפחות שעתיים הפרש מהלוסרטאן. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי/רוקחי בקליניקה כיוון שחשוב לתקן את הנזק של התרופות בכבד ובמערכת העיכול והכליות על ידי יעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית לפי מצבך וצמחי מרפא המנקים את הדם מהפסולת של התרופות ומחזקים את הכבד והכליות, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן ללבניקוב. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה