קוסטרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/12/2011 | 11:05 | מאת: אהרון בנבנישתי

אני לוקח היום בתוסף לסווסטין נוסטרול וציה וכורכום האם להוסיף גם את קאיגואה

אהרון שלום, לדעתי הנוסטרול הוא מצוין להורדת הכולסטרול וכך גם הצ'יה המכיל אומגה 3 בריכוז גבוה ומסייע להורדת הכולסטרול הרע ולהעלאת הכולסטרול הטוב. הכורכום ידוע רבות בזכות סגולותיו בניקוי הכבד משומנים ומרעלים ובטיהור מערכת העיכול וכלי הדם. אין צורך להוסיף מוצר נוסף אלא במקרה והכולסטרול לא יורד אז כדאי להגיע ליעוץ נטורופטי ולהתאים תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים המנקים את כלי הדם ומחזקים את הכבד והלב, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה