פמיניסק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/12/2011 | 10:55 | מאת: יעלה

שמעתי על מוצר בשם פמיניסק - כדורים טבעיים להגדלת חזה... אלו המרכיבים, ואודה על חוות דעתך, האם בטוח לשימוש וכו: Fenugreek Extract: Saw Palmetto דקל ננסי: Fennel Seed (אניס מתומרק): L-Tyrosine ל-טירוזין: בטטה פראית יאם (Mexican Wild Yam Kelp (קלפ אצת ים): Damiana דמיאנה: Dong Quai דונג קוויי: Motherwort זנב הארי: Blessed Thistle קרצף מבורך:

יעלה שלום רב, לפי מה שקראתי בפורמולה, צמחי המרפא המרכיבים אותה נועדו לאזן את המחזור ההורמונלי אך לגבי הגדלת החזה לא ידוע לי על מחקרים שנעשו בתחום ולכן את זה תוכלי לדעת רק מהנסיון, שבוע טוב וחג שמח, אילן.

03/04/2012 | 14:54 | מאת: ליטל לחוצה מאוד

רציתי לדעת האם צמחים אלו רעילים ?או פוגעים בפוריות או ברחם ?והאם מסוכן לשימוש? כי ידוע לי שהתרופה לא חוקית התחלתי להשתמש במוצר ואני מפחדת להמשיך להשתמש (אשמח לתשובה מהירה )הנה רכיבי המוצר: Fenugreek Extract: Saw Palmetto דקל ננסי: Fennel Seed (אניס מתומרק): L-Tyrosine ל-טירוזין: בטטה פראית יאם (Mexican Wild Yam Kelp (קלפ אצת ים): Damiana דמיאנה: Dong Quai דונג קוויי: Motherwort זנב הארי: Blessed Thistle קרצף מבורך:

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה