רוטס hr

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/12/2011 | 21:42 | מאת: יולי

שלום, אשמח לדעת מה עמדתך בנוגע לתוסף רוטס HR. אני בת 40. וסובלת מנשירה לא קלה.. האם באמת עוזר? האם אתה ממליץ? האם יש מוצר אחר מומלץ יותר? תודה !

יולי שלום, המוצר הנ"ל הינו מוצר טבעי הנועד לחיזוק שורשי השיער. לגבי התוצאות יש לבדוק זאת באופן אינדיבידואלי כיוון שישנם גורמים רבים המשפיעים על הנשירה ולכן חשוב לשלב בטיפול גם תזונה נכונה וצמחי מרפא ייחודיים לחיזוק השיער ולמניעת נשירה. תוכלי לנסות את המוצר אך אני ממליץ על יעוץ נטורופטי בכדי לדעת מה הסיבה האמיתית לנשירה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה