שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/11/2011 | 10:54 | מאת: גיל

שלום אתמול היה לי כאב ראש בלתי נסבל לקחתי אופטלגין ולא עזר בערב לקחתי אדויל ואחרי עשר דקות הרגשתי שהגוף נשרף לי מבפנים מלמטה ועד למעלה ממה זה יכול להיות אני משתמש גם בציפרלקס כמה ימים ראשונים ואת הציפרלקס לקחתי מוקדם בבוקר ואדויל בלילה

גיל שלום, ראשית כל לא מומלץ לשלב מספר כדורים לאותה המטרה ביחד כמו כדורים נגד כאבים מסוגים שונים כיוון שהסיכוי לתופעות לוואי כפי שתיארת עולה. הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל באם התופעות הללו נמשכות, שבת שלום, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה