רטלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/11/2011 | 22:48 | מאת: יוסי ר

האם רטלקס בטוח לשישמוש? קראתי על הרטלין שיש המון תופעות לוואי נא חוות דעתך

יוסי שלום, לפי מה שקראתי על מרכיבי הפורמולה, צמחי המרפא הנמצאים בה עשויים לשפר את יכולות המוח ולשפר את המיקוד והריכוז, אך ניתן להשתמש בה רק מגיל 6 ומעלה. אני תמיד ממליץ להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה ולאחר מכן ניתן יהיה להתאים למטופל תזונה אישית וצמחי מרפא לשיפור הריכוז והזיכרון כולל יכולות המוח ולהרגעה בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה