קצת מיואשת...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/10/2011 | 21:45 | מאת: ליאורה

שלום ואחרי החגים שמח, בדיקות הדם והשתן שערכתי מניחים כי הכל אצלי בסדר חוץ מויטמין D שיש לי רק שליש מהערך שצריך. רכשתי ויטמין D טבעי בטיפות של 1000 מ"ג והבנתי שצריך לקחת 2 ביום עד סוף החיים (שיש לי תחושה משונה שהוא לא כ"כ רחוק...). בפועל כבר מעל שנה ויותר אני מותשת מעייפות, מצליחה לתפקד רק אם ישנה לפחות 10 שעות, השיער נושר, העור מלא פצעים- ומרגישה בגדול שאי אפשר יותר להמשיך ככה, פוחדת שאתמוטט מתשישות בדרך. האם לדעתך חוסר בויטמין הנ"ל יכול להסביר את התופעות הללו? אם כן תוך איזו תקופה לדעתך יוכל לחזור הערך להיות נורמלי ואני ארגיש את ההשפעה של התוסף? תודה רבה.

28/10/2011 | 23:57 | מאת: ליאורה

ערך ויטמין די בבדיקה יצא 10.4

ליאורה שלום רב, כל הדברים שאת מתארת ככל הנראה נובעים מחוסר בויטמינים ומינרלים חיוניים ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי ותזונתי בקליניקה שלאחריו ניתן יהיה לדעת בוודאות מהם הגורמים לתופעות שציינת ולהתאים לך באופן אישי תזונה ייחודית וצמחי מרפא שיטפלו בכל הבעיות הללו(פצעים בעור, עייפות רבה, נשירת ושיער ועוד), אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

12/11/2011 | 18:16 | מאת: ליאורה

כמה זמן דרוש לויטמין די בערך של 10.4 להגיע לערך הנורמלי בנטילת טיפות של 1000 מ"ג פעמיים ביום.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה