ויטמין סי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/10/2011 | 15:57 | מאת: מיכל

שלום רב, עברתי לפני חודש וחצי ניתוח לייזר להסרת משקפיים והרופא המנתח המליץ לי לקחת קפסולת ויטמין סי 500 מ"ג כל יום במשך חודש לחידוש התאים. אני עדיין ממשיכה לקחת (למרות שאני אמורה להפסיק). שאלתי היא האם זה מומלץ או שעלול להגרם לי נזק מצריכת הויטמין? אני רוצה לציין שאני בחורה בת 21 בריאה בדר"כ. לתשובתך אודה.

מיכל שלום רב, ויטמין C חשוב לתהיכים רבים ומגוונים בגוף כגון: חיזוק מערכת החיסון, בניית התאים, מניעת רעלים וניקוי הגוף מפסולת ועוד הרבה נוספים. אין מניעה לקחת את הויטמין C והוא אף מומלץ כחיזוק לפני החורף למניעת שפעת והצטננויות. אני ממליץ לך על ויטמין C טבעי מפקעות ורדים(אסטרולה) וחשוב שיהיה לא חומצי בכדי למנוע חומציות בקיבה, ניתן לקחת אפילו 1000 מ"ג 1-3 פעמים ביום לאחר הארוחה, חג סוכות שמח, אילן.

26/10/2011 | 18:16 | מאת: חני

לקחת את התוסף לפי השינה- האם אין חשש לאי הרדמות?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה