יין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/10/2011 | 11:23 | מאת: נעמי

שלום, איך ניתן לדעת אם אני אלרגית או רגישה לאלכוהול או לחומר המשמר של היין? אחרי לגימה קטנה אחת אני מיד לא מרגישה טוב, יש לי דופק מהיר,בחילה, הזעה, כאב ראש וטשטוש. האם זה סימפטום של השתכרות בטרם עת או פשוט רגישות למרכיב אחר ביין? יש לציין שבבישולים אין לי שום בעיה עם יין. תודה ושנה טובה

נעמי שלום, ככל הנראה יש לך רגישות לאכוהול לפי הסימפטומים שציינת ולכן הייתי ממליץ לך לא לשות אלכוהול בצורתו הטהורה אלא כשהוא מהול במיץ או במים(כמו בבישול), ייתכן וחסרים לך אנזימים חשובים לפירוק האלכוהול במערכת העיכול ולכן הוא לא נספג היטב וגורם לך לתחושות אלו, שבוע טוב וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה