רטלקס תחליף לרטלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/09/2011 | 08:21 | מאת: יעל

שלום רב, ברצוני לדעת האם המוצר רטלקס,מתאים לילדים עם בעיות קשב וריכוז ללא בעיות התנהגותיןת? על פי,ההסבר באתר התכשיר מרגיע ילדים היפראקטיביים.מה דעתך?

יעל שלום רב, רטלקס הינה פורמולה צמחית המסייעת בטיפול בהפרעות קשב וריכוז ואף מסייעת בהורדת רמת האימפולסיביות וההיפראקטיביות וכן מסייעת לשיפור כושר הזיכרון לטווח הקצר ולטווח הארוך. לפי מה שקראתי, הפורמולה מכילה צמחי מרפא אשר בהחלט מסייעים באיזון פעילויות המוח בצורה טבעית אך אני תמיד ממליץ לעבור יעוץ נטורופטי בכדי לבדוק מה הסיבה האמיתית לנושא הקשב וההתנהגות ולאחר מכן ניתן יהיה להתאים טיפול טבעי הכולל תזונה נוכנה החשובה ביותר באיזון גוף-נפש וצמחי מרפא המשפרים את הריכוז והזיכרון, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

23/09/2011 | 08:33 | מאת: יעל

אילן שלום רב, תודה רבה על התייחסותך. בכל מקרה ,רציתי לדעת האם היית ממליץ לתת את הרטלקס לילד שאין לו בעיות התנהגותיות(ילד שאין צורך להרגיע אותו),רק קשב וריכוז. אני חוששת שהרטלקס,יהפוך את הילד ל"זומבי",מה דעתך? תודה רבה ושבת שלום

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה