רגישות לחומצה פולית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/09/2011 | 18:52 | מאת: ליטל

אילן שלום, לפני כשלושה שבועות התחלתי ליטול חומצה פולית 5 מג ביום. לאחרונה אני חשה בכאבים ובחולשה בבטן תחתונה, בנוסף החלה רגישות יתר בשדיים (ללא נפיחות ובלי קשר למחזור החודשי). האם עליי להפסיק ליטול את החומצה פולית?

ליטל שלום, למיטב ידיעתי אין תופעות לוואי לחומצה הפולית הקשורות בתופעות שציינת אך אם הן ממשיכות הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, ככל הנראה מדובר ברגישות במערכת העיכול, יש לקחת את החומצה הפולית לאחר הארוחה ולשתות הרבה מים, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה