נרבן-דרג'ה והנקה חלקית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/09/2011 | 11:32 | מאת: מעיין

שלום. האם יש אפשרות ליטול נרבן-דרג'ה בתקופה שמניקים פעוט. מדובר על הנקה חלקית. במרכז של "תרופות מותרות בהנקה" אין מידע לגבי הכדור. תודה מראש, מעיין

מעיין שלום רב, הנרבן דרג'ה מכיל צמחי מרפא ולכן לא הייתי ממליץ לך להשתמש בכדור זה בזמן ההנקה מהסיבה הפשוטה שחלק מהצמחים עשויים לעבור ולהגיע גם לתינוק ולכן כדי להיות בטוחה יש להמתין עד לאחר תקופת ההנקה, בזמן ההנקה ניתן להשתמש בטיפות הומיאופטיות טבעיות גם להרגעה אך לאחר יעוץ אצל מומחה לרפואה טבעית, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה