אלטרוקצין החדש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/09/2011 | 20:53 | מאת: אישה

האם האלטרוקצין החדש הוא בדיוק אותו הדבר כמו הישן?. לפני חודש וחצי הרוקח נתן לי פורמולה אחרת של אלטרוקצין, הכדורים יותר גדולים, אך אני מרגישה עייפות יתר וכבדות, גם תשובת בדיקת הדם גרועה יותר מאז שהחליפו לי את הכדורים.למרות שהגבירו לי את המינון. מה עושים??

שלום רב, למיטב ידיעתי ישנם הבדלים בין המוצר החדש לישן, מדובר באותה חברה שהחליפה פורמולה, עם זאת החברה ביקשה מהרופאים לבדוק את השפעת הפורמולה החדשה על החולים, ולכן על הרופא שלך לשלוח בדיקות דם לראות איך הטבליות משפיעות עליך, ( לפי הפרסום לאחר כ-6 שבועות). את הטבליות החדשות אין לשבור או לחצות. באם מופיעות תופעות לוואי שלא רשומות בעלון לחולה אנא דווחי לחברה או לרופא המטפל שלך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה