מחקר בעניין תוסף המזון ליקוויץ להורדת סכרת ולחץ דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/09/2011 | 15:53 | מאת: מעיין

קבלתי הצעה להשתתף בנסוי של נטילת כדרי ליקוויץ להורדת לחץ דם וסכרת ,הם רוצים מחוייבות לשנה וכן עלות של 180 ש"ח לחודש עבור התוסף ,מה דעתך? תודה רבה רבה ,מעין.

01/09/2011 | 15:55 | מאת: מעיין

ליקריץ כמובן

מעיין שלום רב, אם המדובר בכמוסות ליקוריץ, הצמח אינו מומלץ לבעלי לחץ דם גבוה בגלל הסיכון להעלאת לחץ הדם ולכן זה תמוה בעיני שהציעו לך ליטול כמוסות שעשויות להעלות את לחץ הדם בזמן שהמטרה היא לאזן אותו. חשוב שתבדקי היטב באילו כמוסות מדובר לפני שאת מתחילה בניסוי, אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה