שלום אילן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/08/2011 | 08:35 | מאת: רועיקי

שמי רועי והנני חולה במחלת קרוהן לאחר שניסיתי את כל הטיפולים הקונבנציולנאלים וגם הרבה מאוד טיפולים אלטרנטיביים ללא הצלחה הצלחתי להגיע לרופאה מרוסיה שבעזרת טיפול בצמחי מרפא הצילה את חיי והחזירה אותי לחיים אני פונה אלייך כי ברצוני להביא את הטיפול הזה לארץ אשמח אם תוכל לעזור לי לדעת מה הם הנהלים מה צריך לעשות על מנת להביא את הצמחים מרוסיה ולשווקם כטיפול למחלת קרוהן אשמח אם תוכל לעזור לי תודה ויום טוב רועי

רועי שלום, אשמח לסייע לך בכל שאלה, לגבי תהליך הרישום בארץ מדובר בתהליך מורכב ולכן תוכל ליצור עמי קשר בטלפון, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה