מענה יעיל לקונדילומה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/08/2011 | 09:42 | מאת: שקדנית

שלום רב, 1. האם ברפואה המשלימה יש טיפול יעיל ,שהוכח מחקרית, לגבי קונדילומה ( יבלות באיברי המין) ? אם כן, מהו הטיפול ומה יש לרפואה המשלימה להציע לחולים אלה? 2. כיצד ניתן לחזק את המערכת החיסונית בדרך הפשוטה ,היעילה והמוצלחת ביותר ? אודה מראש על תשובות מפורטת. שקדנית

שלום רב, מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק מערכת החיסון בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. ישנם צמחי מרפא למניעה וישנם צמחי מרפא לטיפול. אחד הצמחים הנחשבים ביותר למניעה הינו האסטרגלוס שמקורו ברפואה הסינית (ASTRAGALLUS). צמח זה עדין וניתן להשתמש בו לאורך זמן.הוא תומך במערכת החיסון ומונע הדבקויות בוירוסים וחיידקים. אחד הצמחים החזקים ביותר לטיפול בדלקות וזיהומים פטרייתים ובקטריאליים הינו האוניה דה גאטו. הוא מחזק את מערכת החיסון ומעודד ייצור כדוריות דם לבנות. על ידי פעילותו המחזקת, יכול הגוף להתמודד בצורה יעילה יותר בכל גורם זר הנכנס לגוף. פטריית ראישי (Ganoderma Lucidium), המוכרת ברפואה הסינית כבר 2000 שנה, היא אחת ממספר הפטריות הרפואיות הידועות ביכולתן להמריץ ולחזק את מערכת החיסון ומרביתן נמצאות במזרח הרחוק. החומרים הפעילים שבה, מסוג פוליסכרידים, נמצאו כמחזקים את מערכת החיסון, כנוגדי וירוסים, אנטי פטרייתיים וכאנטי-סרטניים. אני תמיד ממליץ לקבל יעוץ נטורופטי הכולל איבחון אירידיולוגי בכדי לדעת מה המקור לסימפטומים שאת חשה בהם ולאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסון בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית. 0528077713

31/08/2011 | 09:14 | מאת: שקדנית

לאילן, שלום רב, תודה על התייחסותך ותשובתך המפורטת. 1. ראשית ,היכן ניתן למצוא את הצמחים שציינת : פטריית ראישי ואוניה דה גאטו ? 2. האם צמחים אלה שציינת מחזקים את המערכת החיסונית גם כנגד וירוס הפפילומה הגורם לקונדילומה ? הרי לא מדובר בחיידק או פטרייה אלא בנגיף? שוב, תודה מראש

01/09/2011 | 15:49 | מאת: מעין

קבלתי הצעה להשתתף בנסוי של נטילת כדרי ליקוויץ להורדת לחץ דם וסכרת ,הם רוצים מחוייבות לשנה וכן עלות של 180 ש"ח לחודש עבור התוסף ,מה דעתך? תודה רבה רבה ,מעין.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה