כימוטרפיה + משקה אלוורה +תרופות נוספות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/07/2011 | 10:23 | מאת: ס

שלום רב, האם ניתן לשלב טיפולים כימוטרפיים בטקסול עם שתיית משקה אלוורה בעקבות כאבי כיבה? אני נוטלת גם OMEPRADEX 20MG. ZELLER, חיזוקית, ביוטיק של SUPHERB. לגבי משקה אלוורה שמעתי דעות לכאן ולכאן. אשמח אם תוכל ליעץ לי כיצד לשלב בין כל התרופות. המון תודה.

שלום רב, צמח האלו ורה עשיר בויטמינים ומינרלים זמינים לגוף, חומצות אמינו, אינזימים, חומצות שומן חיוניות ועוד, הוא מחזק את מערכת החיסון ומאזן את מערכות הגוף כמו גם מסייע בפעילות העיכול. אך יש לבדוק גורמים נוספים לפני השימוש בצמח במצבים של מערכת חיסון חלשה. לגבי שימוש בתוספי תזונה בזמן טיפולי כימו יש לעשות זאת תחת מעקב של איש מקצוע ולאחר יעוץ נטורופטי כיוון שחשוב למנוע אינטראקציות בין התרופות לצמחי המרפא ולכן ההתאמה האישית של הטיפול הטבעי חשובה כל כך, הייתי ממליץ לך להיוועץ במומחה ברפואה טבעית בקליניקה כדי לשפר את בריאותך בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה