שאלה מסוימת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/05/2007 | 20:07 | מאת: מישהי

האם ישנם כדורים באמת חזקים מאוד ומשפיעים לריחות מאוד לא טובים מהנרתיק מלבד פרוביוקה? האם פרוביוטיקה ביו-פימייל באמת עוזרת כי ניסיתי בעבר פרוביוטיקה של חברת אלטמן קופסא שלמה שמטפלת בגזים ולא הרגשתי כל שיפור או שינוי.

שלום לך, הייתי ממליץ לך לנסות ג'ל על בסיס שמן עץ התה הניתן גם לשימוש וגינלי ומצויין לטיפול בכל הקשור בזיהומים בנרתיק, לטיפול בקנדידה ובדלקות השונות ואף לשמירה על היגיינה יומיומית. כמו כן ניתן לקחת את מוצרי הפרוביוטיקה בכדי להלחם בחיידקים ולשמור על הפלורה הטבעית של הקיבה. מומלץ גם לקחת את צמח האוניה דה גאטו בטיפות למניעת דלקות בדרכי השתן ולטיפול בקנדידה בצורה מהירה ויעילה, לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לטיפול, למניעה לקחת 20 טיפות פעם ביום. בהצלחה ויום בריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה