מוירה פואמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/06/2011 | 17:00 | מאת: תומר

שלום אילן האם אפשר לקבל פרטים על צמח זה ותכונותיו העיקריות? ניתן להשיגו בארץ? תודה מראש.

תומר שלום רב, צמח המוירה פואמה גדל ביערות האמזונס ונקרא ע"י הילידים באזור כ"עץ האון הברזילאי" (brazilian potency wood) או ה"ויאגרה" של האמזונס. הצמח נחשב כבעל פעילות המעוררת תשוקה מינית ומחזקת את מערכת העצבים. על צמח המואירה פואמה נערכו עשרות מחקרים והשפעתו על התפקוד המיני התפרסמה במיוחד באירופה במחקרים מקצועיים. הצמח ידוע ביכולתו לחזק את הליבידו - הדחף המיני, לשפר את האון המיני, את הזיקפה ומצבים מסוימים של שפיכה מוקדמת. השפעת הצמח היא הן במישור הגופני והן במישור הנפשי. בקישור הבא ניתן לקרוא מידע חשוב נוסף על הצמח ושימושיו השונים: http://www.raysahelian.com/muirapuama.html בכל מקרה, מומלץ לעשות הפסקה של יום מדי 3 ימים בשימוש בצמח בכדי לאפשר לגוף לחזור לאיזון הטבעי ולמנוע תופעות של עודף מרץ. לא מומלץ לקחת את הצמח בלילה אלא עד השעה 6-7 בערב, כיוון שלאחר שעות אלו הצמח יכול לגרום לנדודי שינה בגלל האפקט הממריץ והמעורר שלו. שבוע טוב ובריא, אילן.

13/09/2013 | 18:40 | מאת: תומר

אני בן 26 אין לי בעיות של תשוקה מינית אבל בא לי לנסות את התוסף

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה