ירידה במשקל 5 קילו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/03/2011 | 23:33 | מאת: שולמית

שלום, קראתי בפורום וגם שמעתי מחברה שעזרת להרבה לרדת במשקל. שאלתי היא כזו, אני מנסה כבר הרבה זמן לרדת בערך 5 קילו, אבל המשקל שלי תקוע. אם אני בדיאטה, המשקל תקוע, אם אני אוכלת אז אני כמובן עולה. ניסיתי הכל - דיאטות שעזרו לי בעבר כבר לא עוזרות ואני לא יודעת מה לעשות. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?

שולמית שלום רב, מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים/ות ניתן בהחלט לרזות בדרך בריאה ובטוחה על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק אשר בעזרתו ניתן לדעת מהן הסיבות האמיתיות המונעות ירידה במשקל(ספיגה ממערכת העיכול, פירוק המזון, חילוף חומרים איטי וכדומה) ואז להתאים למטופל/ת את התזונה הייחודית לו/ה לפי המבנה המולד כמו גם פורמולות צמחי מרפא ייעודיות אשר מסייעות רבות בהגברת חילוף החומרים בגוף, שריפת שומנים והורדת התיאבון בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, חג פורים שמח והרבה בריאות, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה