ויטמין A?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/02/2011 | 16:06 | מאת: שרון

אילן שלום, לאחרונה קראתי בכמה עיתונים העוסקים בתוספים שצריכה של ויטמין A יכולה למנוע סרטן, במיוחד סרטן ריאות, קיבה ושחלות. מהידע שלך האם יש באמת ביסוס לדברים? תודה

שרון שלום רב, ויטמין A (או ר?ט?ינו?ל) הוא ויטמין החיוני לראיית לילה ולתפקוד העור והרקמות הריריות המצפות את מערכת העיכול ומערכת השתן. בנוסף, תורם ויטמין A לתפקוד מערכת הרבייה ומעורב בתהליכי הגדילה של הגוף. ייתכן והויטמין A חיוני בתהליכים שונים בגוף אשר מסייעים במניעת סרטן אך למיטב ידיעתי ישנו טיפול נטורופטי הכולל ויטמין ועוד ויטמינים חיוניים נוספים כמו גם צמחי מרפא אשר מחזקים את מערכת החיסון ומסייעים במניעת מחלות. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה