הזז 3 ראשל"צ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/02/2011 | 14:27 | מאת: יעקב

חמי בן 92 סובל מהתקפים חזקים של חום במשך היום ולילה. התקפים דומים להתקפים כמו לאישה בגיל מעבר. בזמן ההתקף הוא מזיע חזק וגם רץ לפתוח חלון בטענה שאין לא מספיק אוויר. מה ניתן לעשות על מנת להוריד את התופעה הזאת למינימום. בברכה יעקב

יעקב שלום רב, הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שיבדוק היטב אם אין אינטראקציה בין תרופתית לתרופות שהוא נוטל או שהדבר נובע ממקור אחר, שבוע טוב ובריא, אילן.

15/02/2011 | 08:50 | מאת: יעקב

תודה. האם אני יכול לשלוח רשימת התרופות שלו שתבדקו שאין אינטראקציה בין התרופות. בכבוד רב יעקב

יעקב שלום רב, אשמח לבדוק אם יש אינטראקציות בין תרופתיות, אך לגבי יעוץ נטורופטי יש לעשות זאת בקליניקה כיוון שיש שאלות רבות שיש לשאול לפני שנותנים המלצה לטיפול טבעי, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה