אצידופולוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/01/2011 | 13:07 | מאת: אסתי.ו.

שלום אילן,בהמלצת רופא המשפחה התחלתי לקחת ויטמיןדי, זה עשה לי כאב בטן לכן הפסקתי.שמעתי על אצידופולוס שמרגיע את הקיבה.כמה מותר לקחת,לאיזה תקופת זמן,האם יכול להגרם נזק בקיבה,והאם כדי לתת לבת 14,שתזונתה מורכבת מסוכרים ופחמימות ועצבנית(גיל הבגרות?)????תודה מראש.

אסתי שלום רב, ראשית כל, לא ציינת אם לאחר שהפסקת ליטול את הויטמין D גם הכאבים שלך פסקו. אם כן, אז ככל הנראה הייתה לך רגישות לאחד המרכיבים בטיפות/כמוסות שלקחת ותמיד ניתן להחליף למוצר אחר שלא יגרום לך לתופעות לוואי. פרוביוטיקה מתייחסת לקבוצת חיידקים(אצידופילוס) ידידותיים החשובים לשמירה על האיזון המיקרוביאלי במערכת העיכול. התפתחותם ושגשוגם של חיידקים פרוביוטיים במערכת העיכול הכרחיים לפעילות תקינה של המעיים, לתהליכי ניקוי הגוף ולשמירה על בריאות תקינה. את האצידופילוס ניתן לקחת כדור ליום לאחר הארוחה לתקופה של מספר שבועות להסדרת פעילות מערכת העיכול ורצוי לעשות הפסקות של יומיים בכל שבוע. למיטב ידיעתי אין תופעות לוואי לאצידופילוס וניתן לתת גם לבתך בתנאי שהיא יודעת לבלוע כמוסות. נטילת השלמות פרוביוטיות מסייעת לגוף בשמירה על תפקוד תקין של מערכת העיכול, תומכת בפעילות מערכת החיסון ומונעת מחלות. שבת נהדרת, אילן.

20/01/2011 | 17:10 | מאת: אסתי.ו.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה